Palvelut

 

Personal Training

Tehokasta treenausta kamppailupohjalta, rennolla asenteella, mutta tuloksista tinkimättä. Yksityistunneilla mennään asiakkaiden ehdoilla, eli ketään ei satuteta ja vaikka kunto olisi kuinka maissa, niin aina löytyy lähtötaso, josta voi nyrkeillä itsensä mielekkäästi kohti parempaa arkea.

Ryhmätreenit

Soveltuu hyvin esimerkiksi koulu ja työporukoille. Kaikille sopivien jumppatuntien aikana käydään läpi potkunyrkkeilyn alkeita tehokkaan liikunnan siivittämänä. Takuuhiki ja pitkäkestoinen hyvä fiilis.

Polttaritreeni

Hauska yllätys polttareihin! Porukalle tai juhlasankarille pieni treeni ja toivomuksen mukaan myös hetki kehässä mestarin itsensä kanssa. Polttaritreenin voi tilata helpoiten klikkaamalla linkkiä.

Luennot

Tulen mielelläni mihin tahansa kertomaan mistä kaikesta huippu-urheilijan arki muodostuu ja mitä seikkailuja siihen on vuosien varrella mahtunut.

Laihdutus & ruokavalio

Kaipaatko apua terveelliseen ruokailuun, painon pudotukseen tai kiinteytymiseen? Ehkä edessä on kova kisadieetti ja asiantunteva ohjaus olisi tarpeen. Laaditaan yhdessä juuri sinulle sopiva ruokavalio ja seurataan kilojen putomista ja senttien katoamista!

Harjoitusleirit

Kamppailupainotteiset treenileirit antavat kävijöilleen uusia ideoita ja harjoitusmenetelmiä. Vieraileva ohjaaja on aina piristys ja kehitystä tapahtuu kun tuttuihin kuvioihin tulee uusia näkökulmia. Treenataan tehokkaasti, mutta hyvällä fiiliksellä ja pilke silmäkulmassa!

Ohjaan vuosittain leirejä ympäri maailmaa, miksipä ei myös teidän kotisalillanne. Ota yhteyttä ja sovitellaan vaikka joku viikonloppu juuri teidän porukan tarpeiden mukaan.

Järjestyksenvalvonta

Teen mielelläni vaihtelevia keikkoja hyvällä asiakaspalveluasenteella ja yli 15 vuoden kokemuksella. Mahdolliset konfliktit ratkaistaan ensisijaisesti puhumalla, ohjaamalla ja auttamalla. 

Kamppailuvalmennus

Tavoitteena nousta kehään ja voittaa? Olen valmentanut useita ottelijoita kansainvälisiin huippuotteluihin ja mestaruuksiin. Minut on palkittu vuoden valmentajana  ja kokemukseni ohjauksesta on kiistaton. Neuvon, autan, valmennan ja teen sinusta seuraavan mestarin. Tartu tiaisuuteen ja treenaa mestarin kanssa!

Konsultointi & tuote-esittely

Tarvitsetko messuille, liikkeeseen, kauppaan tai tilaisuuteen uskottavan puolestapuhujan tai esittelijän? Jos yrittäjällä on usko kohdillaan ja tuotteessa laatua, niin ota yhteyttä ja sovitaan lisää!

 

Ota yhteyttä!

Nimi *
Nimi